top of page
How to skincare - the basics

Op weg naar een gezonde en stralende huid 

Wil je graag een gezonde en stralende huid, maar zie jij door de bomen het bos niet meer?

.

Altijd al willen weten wat de beste skincare routine is voor jou?

.

Wil je graag weten en begrijpen in welke volgorde je alles gebruikt?

.

Hoeveel pompjes je van wat moet gebruiken?

.

Wil je graag meer weten over de kracht van Likami en zijn ingrediënten?

Ik kan je helpen

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de beauty wereld, eerst door mijn opleiding schoonheidsspecialiste en professionele make-up artiste, daarna door te werken met verschillende topmerken zoals Estee Lauder, Clinique, Environ en Origins.

Door met zoveel verschillende merken in contact te komen, begrijp ik maar al te goed dat een eenvoudige maar doeltreffende huidverzorgingsroutine vinden niet eenvoudig is. Ik heb jarenlang gestruggeld met acné en allerlei producten en verzorgingsroutines uitgeprobeerd. Een gezonde en stralende huid, dat is iets waar ik lang naar op zoek ben gegaan. Ik heb me verdiept in ingrediënten: wat doet nu juist wat, voor welke ingrediënten moet ik oppassen, wat is niet gezond en kan schadelijk zijn voor mijn huid? Omdat ik nu weet wat ik smeer en enkel nog kwalitatieve en zuivere producten gebruik, gaat het gelukkig beter. Ik voel me zekerder en mooier. 

Dit is dan ook meteen de reden waarom ik deze cursus heb gemaakt, ik wil dat ook jij dit leert. Leren over welke externe factoren je huid beïnvloeden en hoe jij dit kan aanpakken. Leren welke ingrediënten zo krachtig zijn. Leren hoe jij een gezonde en stralende huid krijgt. 

online cursus hoe je je huid moet verzorgen. Skincareroutine en huidsverzorging

De online cursus is een gids met duidelijke uitleg en how to video’s. Je leert meer over je huid, welke factoren je huid beïnvloeden en wat je kan doen om je huid (terug) gezond en stralend kan maken. 

Online

4,99

Online Only

 • 3 maand toegang tot het online platform

Basic

29,99

Basic editie

 • 3 maand toegang tot het online platform

 • Geprinte handout 

 • 4 staaltjes (Cleansing Milk,Facial Essential Serum, Hydrating Facial Cream, Anti-Pollution Shield SPF30)

 • Cleansing Pad

Luxe

39,99

Luxe Editie

 • 3 maand toegang tot het online platform

 • Geprinte handout 

 • 6 staaltjes (Cleansing Milk, Facial Essential Serum, Hydrating Facial Cream, Anti-Pollution Shield SPF30, Exfoliant Mask, Facial Mask)

 • Cleansing Pad

 • GUA SHA Facial Tool

Overzicht formules

De verschillende formules

Je kan ervoor kiezen om enkel de online cursus te volgen aan €4,99. Wil je liever meer begeleiding en ontvang je graag wat extra's dan kan je kiezen ui uit een BASIC editie aan €29,99 of een LUXE editie aan €39,99

Bij de BASIC en LUXE editie krijg je nog een handig A5 boekje naar je toegestuurd. Op deze manier kan je thuis zonder het bekijken van de video’s ook aan de slag. Het boekje bevat extra tips en er wordt dieper ingegaan over elk onderwerp van de online cursus. Je kan perfect gelijklopend meevolgen met de online cursus of gewoon enkel met dit aan de slag. Daarnaast zit er in je boekje ook nog een duidelijk checklist welke producten je in de ochtend en avond moet aanbrengen, met welke tools en in welke volgorde. Zo heb je dit steeds altijd en overal bij de hand.

Wat ontvang je bij de BASIC editie?

Naast je geprinte handout ontvang je van mij een Cleansing Pad met staaltjes van de Cleansing Milk, Essential Hydrating Serum, Facial Hydrating Cream en Anti-Pollution Face Shield SPF 30. Op deze manier kan jij alle basis producten testen en de ervaring van Likami beleven. 

Geprinte handout skincare guide huidverzorgingsgids

Wat ontvang je bij de LUXE editie?

De naam zegt het zelf al, in deze editie krijg je natuurlijk meer luxe. Je ontvangt natuurlijk ook een geprinte handout, een Cleansing Pad met staaltjes van de Cleansing Milk, Essential Hydrating Serum, Facial Hydrating Cream en Anti-Pollution Face Shield SPF 30. Daarnaast krijg jij nog extra stalen van de twee maskers: Exfoliant Mask en Facial Mask. Dit is natuurlijk nog niet alles, je ontvangt ook een GUA SHA Facial Tool (ter waarde van 29 euro). Op deze manier geniet jij van een extra luxe ervaring en kan je meteen dieper werken op je huid.

De voordelen van een GUA SHA Facial Tool nog eens opgesomd:

 • Het stimuleert je bloeddoorstroming en heeft een positieve invloed op het huidverouderingsproces

 • Je doet hierdoor aan lymfe drainage en verwijdert de slechte stoffen in je huid

 • Voorkomt ontstekingen

 • Je krijgt er een stralende huid van

bottom of page